Etiketter

, , , ,

Det ser ut som om bloggen kommer att drabbas av sommartorka. För tillfället beror det på att jag har en mängd tankar och idéer som ligger och skvalpar men inte blir till något. Sista jobbveckan före semester måste jag helt enkelt koncentrera mig på att få saker ut vägen, så att jag kan koppla av sedan och ägna ledigheten åt mer nöjsamt arbete.

Jag kommer också att vara datorlös några dagar nästa vecka, men tröstar mig med att flertalet av mina läsare har vettigare saker för sig så här mitt i den ljuva sommartiden. För den som liksom jag lider av ständig bokstavshunger, tar jag mig friheten att rekommendera några bloggar – mestadels om all things media – ur min läsare:

Två örnar med koll på en massa inom media, pr och annat som får världen att snurra är Jerry Silfwer och Joakim Jardenberg. Om någon läsare till äventyrs missat dem (inte lätt) är det läge att börja följa nu – ingen sommarledighet annonserad hos någon av dem.

Klokskap om media och mänsklighet hittar man hos Sofia Mirijamsdotter aka Mymlan. Över sommaren kan det nog bli lite mindre bloggande, eftersom Sofia är vikarierande redaktör på SvD Brännpunkt. På SvD hittar man även Anders Mildner – jag tror inte att Anders sedan jag började läsa honom skrivit ett enda blogginlägg som jag inte funnit värt att dela. En ny bloggbekantskap för mig är Martin Palacios som jobbar på Veidekke men bloggar privat. Marin skriver intressanta saker själv och har riktigt bra gästbloggare.

Det blir mest manfolk, ser jag. Nu vill jag oerhört gärna ha kommentarer som talar om för mig att jag är ett miffo som inte känner till alla kvalificerade fruntimmer. Spamma mig med länkar till bra bloggar av kvinns, så lovar jag göra ännu en kvoterad post, fast då till förmån för mitt eget kön.

Annonser