Etiketter

, , ,

Jo. Det är ju så. Vi har byggklåda i det här hushållet. Det lilla huset skall alltså bli något större, så frågan är nu mest hur detta skall gå till. Åt vilket håll och hur stort och hur dyrt och jada jada. Nu har vi till och med anlitat en arkitekt, så det är allvar detta. Bekantskapskretsen undrar försynt varför vi inte kunde bo kvar i det hus vi redan hade renoverat från källare till vind, men dels var det ju färdigt, dels låg det inte på Söderåsen.

Välan. Förutom de små husena har vi ju köpt på oss fyra hektar blandad mark med lite skog och hagar och så där. Markerna har vi givetvis också planer för och nu tänkte vi vara lite logiska och börja med att planera biten närmast bostadshuset. Det är viktigt att få det något så när rätt från början, det har vi lärt oss genom åren och renoveringarna.

Så vad gjorde vi här på lördagskvällen? Tja, vid 22.25 var vi i alla fall ute och mätte avståndet mellan husgaveln och staketet i sydöst. Det är ju bra att vi bor lite ensligt numera. Fast om vi inte ser måttbandet så ser väl inte grannarna oss heller.

Annonser